Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen hör

Hemsöks av mitt gångna år
Drömmer om händelser som kunde varit
Mer eller mindre kaotiska
Där logik var närvarande eller inte fanns alls
Motorik svek, kändes som stryptag runt min hals
Jag var mest vek, nästan aldrig stark
Dansade med djävulen, en apatisk vals
Trots att jag skrek mig hes och blek
Ingen hörde, ingen hörde något alls




Fri vers (Fri form) av Lelix
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-30 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelix
Lelix