Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte råd

Var gick jag vilse
Är jag vilse
Var tog axeln vägen
När passerade jag GÅ

Rätt in i en fängslande ångest
Ansvar, ansvar, ansvar
Var ligger motpartens ansvar
Är det ej ömsesidigt

Lys gärna med lampa där solen inte skiner
Jag har varit tom sen jag kan minnas
Han tog allt när han lämna mig naken i bitar
Kakelgolv

Per automatik
Själlöst självgående
Syfte är lyx
Jag har inte råd

Jag har inte råd




Fri vers (Fri form) av Lelix
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-10 19:31



Bookmark and Share


    AmandaB
Underbar hopplöshet, desperation. En fråga utan svar.

Upprepningen på slutet är kanon!
2015-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lelix
Lelix