Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Inre strider?

Så vad gör man

med en kropp som

verkat tröttna

i magens illamående

i hjärnans trötthet

men barnet skriker

jag vill dansa NU

 

förhoppningsvis

ignorerar man allt

det jobbiga

kör över det

med positiva tankar

och vild dans

som övergår till

ren och barnslig

glädje




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-02 13:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starka känslor
2015-04-09

  Ida-Marianne
Glädje är hälsobefrämjande och kan faktiskt bromsa ett sjukdomsförlopp!
Fortsätt med positiva tankar och låt dans och musik hjälpa dig i kampen!
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP