Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur juvelens blick

 

I havsanemonens vals

finns färger

som ingen dansat,

jag böjer mig ner

och plockar

din spirande kärlek

ur juvelens blick.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-02 18:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvliga ord som väcker musik i hjärtat.
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP