Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALLEN I EN DRÖM

När fallen man är
uti nattens sena timma
när drömmarna en´bär
till världar som locka och skimra
när lyckligt... man kommit detta nära
det ömma och kära
vill man bara fortsätta
in i vad drömmen vill berätta.

Kanske en skönt sjungande kvinna
där med höfter som gunga
denna drömmen vill mig förnimma.
Smäcker som en gasell
läcker i kulörer av pastell.
Spefullt handen hon mig räcker!
Lekfullt... i denna sena aftons kväll!

Ja ack... gör mig fångad och fast
målad med kyssar
dit ritad... inbjuden som en kontrast
i kärlekens akvarell
vill jag bli målad... fastnålad
denna aftons sena kväll.






Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-03 11:58



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Skön dröm att falla in i, härligt!
2015-04-06

    ej medlem längre
Vackra, lekfulla rader!
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP