Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epitaf mars 2015

Piloten kraschar planet
in i bergväggen
alla dör
Tomas Tranströmer
vecklar ut sin fallskärm
som ett maskrosfrö




Fri vers av Tommy M
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-03 12:32



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Underbart som poesi haha ordens nytta är ännu vida underskattad som fallskärm och ljusbärare. Mycket vackert skrivet av dig.
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Tommy M