Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAGEL - haiku

Häftig hagelskur

vitt pärltäcke på marken

äkta trolleri




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-04 17:38



Bookmark and Share


  ULJO
Magiskt fin haiku
2015-04-06

  Magdalena Eriksson VIP
äkta trolleri håller med och skön tolkning av hagels häftiga skur
2015-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text och bilden den ger!
2015-04-05

  KattenKin VIP
Fin bild!
2015-04-05

    ej medlem längre
Vackra är dina ordpärlor.
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP