Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tröstande vind

 

Jag skriver längtan

på alla väggar

som rör mig

 

Jag ropar smärta

där bara ekot

hör mig

 

Mina händer famlar

där tomhet

förgör mig

 

Kom tröstande vind

bär dig åter

och berör mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-05 10:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sorg och saknad.
Så känner jag.
2015-04-05

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker och berörande längtan...
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP