Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

Och så
smekt av
varsamhetens bleka skugga
fattar jag modet
tar farväl
av lögnerna
sveken och löftena
av det som varit
och av det
som aldrig
kommer att bli.




Fri vers (Fri form) av Verita79
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-05 17:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klokt. Modigt och klokt.
2015-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar styrka och beslutsamhet!
2015-04-05

    MichaellQ
Bra! Viktigt att gå vidare i livet..
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Verita79
Verita79