Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borta


Borta från händelsernas centrum
vet inte vad som försiggår
borta och ändå inte
iakttar från avstånd




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-05 21:00



Bookmark and Share


    MichaellQ
Gillar känslan!
2015-04-05

  KattenKin VIP
Låter skönt! Fint skrivet!
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP