Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har missat hur man lever




Jag faller
Förfaller
I den spillra som någonstans är jag

Knarkar ångest
Och skjuter i mig vrålande gastar

Låter mörkret tugga på mitt hjärta
Ända in i själen
Och super mig redlöst bortglömd
Bara för att glömma bort att jag har missat hur man lever




Fri vers av Tess74
Läst 525 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-04-06 18:23



Bookmark and Share


  Emelie Hansen
Åh du satte ord på en känsla jag länge levt efter och även jag försökt fått ner i ord. Men du lyckades!
2015-04-07

    Birgersdotter VIP
Berör...
2015-04-07

    ässet
Berör mig starkt.
2015-04-07

  bumerang
Fullträffade metaforer.
2015-04-07

  Lars Hedlin
BERÖR! KRAm
2015-04-07

  Magica VIP
Stark, berörande.
2015-04-07

  Solitaire VIP
Tänkt som fan på det
Men de där som vet
Som aldrig verkar ha nåt trasigt
Har de inte bara kikat i facit?
De kanske får gå hela vägen tillbaka
Och ett alldeles eget helvete smaka
Då ska vi sitta där och flina
När vi har slut på vår egen pina
Då startar vi räkmackan och drar
Och lämnar de perfekta jävlarna kvar
2015-04-06

  Marja-Liisa Koski VIP
. Ju, du! Livet är ett märkligt fenomen som man är tvungen att genomföra på ett eller annat sätt. Där finns både ljusa och mörka dagar att bemöta.
Varm kram!
ML
2015-04-06

    MichaellQ
Starka ord.. Bra skrivet! Kram
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74