Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom hit då!




Jag vill ha dina läppars värme andandes på min skuggas nakenhet
Dina ord lindade runt min tunga
Och dina kroppsdelar kastade inför mig

Du säger att du vill
Jag säger: men kom då

Jag väntar
Med tunga andetag och förbundna ögon

Kyss mig när fan du vill
Bara du kommer snart

Hit



Till mig




Fri vers av Tess74
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-06 22:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
LIKE IT A LOT!
2015-04-07

  Magica VIP
Hett ;)
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74