Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att sluta finnas


Att hjälplöst falla

Tappa greppet om sig själv

Finna lyckan i andra

Att kunna se allt det kalla

Vira in sig i värmen

Och gömma sig i tomheten




Fri vers av Emelie Hansen
Läst 235 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-04-07 18:14



Bookmark and Share


  Per Drysén
Stark, sorgligt, naket och ärligt. Gillar.
2015-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Det är genom att glömma sig själv som man finner sig själv.
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Hansen
Emelie Hansen