Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunt/ngt

Jag är rädd för så mycket
Att tiden ska stanna
Att den ska gå för fort
Eller att den ska kännas

Jag vet det låter löjligt
Att jag borde lärt mig detta nu
Men det finns så mycket att hålla
Så mycket att förlora om man släpper

För jag håller hårt i allt jag har
Släpper det aldrig ur min närhet
Kanske det aldrig velat stanna kvar
Och jag älskat det för mycket


...




Fri vers (Fri form) av Emelie Hansen
Läst 325 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-13 16:26



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Leva är att släppa och gå vidare - Hålla kvar endast det oberörda innanför - Kärlek som inte binder utan befriar !
2017-02-26

  Gin83
det här ä riktigt bra
känns väldigt skört och ocensurerat...
känslosamt och man kom lite närmare dig som skribent
denna berörde verkligen
2017-01-15

  Solstrale VIP
Förstår! Det finns människor som förstår! Bra skildrat!
2016-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Hansen
Emelie Hansen