Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I slutet står du

Strupen har tjocknat
Av alla ord du en gång sa
Av alla tårar som runnit
Och av det sista som blev kvar

Men jag lever ett annat liv nu
Jag är lyckligare än aldrig förr
Trots de hårda orden
Trots det som jag lämnade kvar

Allt går inte som på räls
Men jag kommer framåt
Jag tar mig över berg och dalar
Jag tar mig dit jag vill

För målet är min slutpunkt
Inga berg kan vara för höga
Inga dalar kan vara för djupa
Inte när jag i slutet ser dig

...




Fri vers (Fri form) av Emelie Hansen
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-31 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
över eller inte
slutet vinner +
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Hansen
Emelie Hansen