Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver

Det är som jag hör varje ord
I varje slinga
I varje not

Som att någon tar över händerna
Skriver, skriver, skriver
Som aldrig förr

Som nu

Det känns som känslorna vill ut
På papper
För att synas lite tydligare

De vill så mycket vackert
De omsluter varje ord i min vers
För de bara skriver, skriver, skriver

Till någon som du




Fri vers (Fri form) av Emelie Hansen
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-31 21:30



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2017-06-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart
2017-06-03

    ej medlem längre
Helt fantastisk!
2017-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Hansen
Emelie Hansen