Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvicksand

Visst är det märkligt
Att tiden bara flyter på
Att känslan fortsätter växa
Att man ännu inte förstår sig på´t

Visst kan det kännas udda
Kanske lite skrämmande ibland
När saker bara rasar, faller
Likt den djupaste av kvicksand

Men upp kommer man alltid
Starkare än någonsin förut
Med alla vinadrna i ryggen
Och allt kämpande får ett slut

Idag är en dag som sådan
Då klockan bara tickar på
Likt ljudet ifrån mitt hjärta
Ja vissa dagar får det bara vara så

För jag vet att livet är lite märkligt
Att vissa känslor hamnar fel ibland
Men just nu vill jag bara leva
Och sluta trampa i djup kvicksand

...




Bunden vers (Rim) av Emelie Hansen
Läst 288 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-03-19 22:06



Bookmark and Share


    Adonis
Riktigt bra!
2017-03-20

  Nimbus VIP
Din text inger hopp <3
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Hansen
Emelie Hansen