Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettioförsta i första

Vrider och vänder på alla tankar
Skakar om livet i min kropp
Ser hur folket utanför går och vankar
Hör hur regnet låter dropp dropp

Vakna till liv snälla du
Försök se allt lite mera lätt
Du vet ändå inte vad som gäller nu
Men du vet alltid vad som känns rätt

Jag vet inte vad som ska hända
Ingenting kommer hända mig
För allt kan ju faktiskt vända
Så länge jag har dig

....









Bunden vers (Rim) av Emelie Hansen
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-01 13:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Här var det väl samt snyggt summerat
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Hansen
Emelie Hansen