Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(D)Ysterblues

Min själ är en dyster blus
Hängande ledsna knappar
Vansinnigt ilsket blå
Men någonstans därunder
Varm och skön ändå

Min hjärna är en trebent säng
Jag sover långt ut på kanten
Kröner den med vackra täcken
lutar den mot en vägg
Allt faller


Min kropp är ett lekpalats
Byggd av spindelväv och äventyr
Lusten större än hjärtats såll
Jag stöter spaden i kistan
Det Glada mot det sorgsna
Ett - noll









Fri vers (Fri form) av DaDakK
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-08 00:16



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken skön text, charmig och spännande! Unik. Ger mersmak.
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK