Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar jag en illusion som inte finns?


Vem lurar vem egentligen?

Livet är
mitt 
tuffaste
motstånd.

Livet är
också
det bästa
jag vet

tror jag.


Men
ibland
försöker
jag lura
livet
och ta
genvägar
då svarar
livet
genom
att visa
upp
död
och oglädje

rakt av.


Jag vill
ändå
tro
att livet
älskar mig
fast
jag vet
inte
säkert
om
det är så

eftersom

allt
det vackra
livet ska
stå för
mest framstår
som en
illusion.


Så ibland
undrar
jag
vem som
försöker
lura
vem
egentligen?




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-09 04:19



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Detta Liv, den enda du lurar är Dig själv!
Okej, 'ditt tänkande' har blivit större och mognare med åren. . 'Ler' . . Eller ??
2015-07-19

    ej medlem längre
Ingen kan lura livet...
Livet är förutbestämt.
Alla vet att genvägar
blir senvägar. Bara var
och lev livet :)
2015-04-09

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...som att dyka i en bottenlös tjärn...finns det några svar egentligen?
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP