Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solljus

solljus från blå himmel

ler åt oss

säger 

rotlösheten tynar bort

ta en dag i taget

ta klivet ut mot livet

ta vara på allt du har

runtomkring

gör allt du kan för dina nära och kära

alltid 

alltid

du vet vad ni mår bra utav

låt ingen annan säga

hur ni ska leva ert liv

var nära

andas

se vad du har runtomkring




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 115 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-09 11:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint!
2015-04-10

    ej medlem längre
"solljus från blå himmel
ler åt oss"
Att ta vara på!
2015-04-10

  Hanna Mari Wallin
Mycket bra skrivet!
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77