Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanonpris

I lagom tid till att Sverige ska börja kriga i Irak, så har även Konsum blivit militant.

Ett stort sortiment av varor har nämligen fått Kanonpris!




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-09 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP