Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när saknaden

vi sätter upp varsin barriär
dit ingen kan ta sig in
förstöra det vi delar
du och jag som åtskilda är
just nu
just här
för tillfället

vad jag längtar
trängtar
få hålla om dig
krama om dig
säga nu
nu min älskade 11 åring
blir allt bra
nu kan ingen förstöra
det vi har det vi delar
du och jag

när saknaden blir för stor
stänger du av
stänger jag av
skydd för att klara oss




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-10 08:51



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Svåra händelser stänger lätt ner vad vi känner, men din KÄRLEK lyser mellan raderna. Fint skrivet, gillar.
2015-04-11

  Lars Hedlin
kramar
2015-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Berör mitt modershjärta!
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77