Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimman

dimman må skymma din sikt
där du går över livets fält
daggen ligger tät
nära dina nakna fötter
där du försjunken i tankar vandrar

lättar snart gör dimman för dig
om du bara lyfter upp din blick
vågar ta livet i dina händer
vågar låta dig själv påverka
hur just din väg ska se ut

stormen må ta i då och då
om du vet var du står
blir stormen mildare
känns lättare
inte lika stark

känn dig själv
vet om att just du är värdefull
duger som du är
att du må klara av alla hinder
som ligger framför dig
även om det tar tid
ta sig förbi en del utav dem




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-10 08:57



Bookmark and Share


  ULJO
Tjusigt
2015-04-10

  Lars Hedlin
Du skriver vackert!
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77