Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sett mörkret syster




Där i mörkret lever monstren
Kan inte förneka att jag trivs där
Precis som du sa till mig syster

Men hur skulle jag inte kunna trivas
Det är ju den enda plats jag känner mig hemma på
Den enda plats där jag kan vara mig själv

För monster dömer inte
Dom trycker nålen hårdare i mig
Och skjuter i mig smärtan jag behöver ibland

Det är fan bara så




Fri vers av Tess74
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-10 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74