Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljarder år

Vi återvände som stjärnglans
Stencilerade vattenbaserade ättlingar
Glaserade av solen
Orths smekte vår lycka
Och vi fick ett hem





Fri vers (Fri form) av DaDakK
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-11 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK