Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar Radiohead-flickan

Det finns alltid det sista,
som du knappt kommer ihåg förrens då
Som efter en orgasm
Då det är lika tyst som i rymden

Jag vill ha dig här nu
Så enkelt är det
Inga svårare ord
Även om vi alltid är så mycket mer än här och nu
Jag saknar det svarta håret,
och jag vet precis hur doften av det ändrar allt




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-01 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP