Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över vågorna med Radiohead-flickan

Där var det oändliga havet,
med gatlampor i de svarta vågorna
Mina händer tog i dig så hårt att jag rörde ditt skelett
Då blickar jagade ikapp en sista varm oktobernatt

Tänder jagade läppar,
och vi undrade var sån här yrsel varit
När vi ryckte hår i svallet av en våg
Då vi jagade ikapp en sista varm oktobernatt

Skrikande andetag, som ett djur inuti efter dig
Intensitet som jag aldrig sett
Som mättande av sorger som aldrig blivit fria
Då fingrar letade ikapp en sista varm oktobernatt




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-11 09:57



Bookmark and Share


  Tess74
Oj, det här är riktigt magiskt! Bland det bästa jag läst av dig
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP