Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyglarm från Radiohead-flickan

Ditt hår som kastar sig och glittrar,
allt efter dina våldsamma kroppsrörelser
Enastående i eftermiddagsljuset efter moln som lämnat himlen
Där vår blyghet sköljs bort som tusentals blomblad i rännstenen

Klöser bort kläder till hud
Kan inte hålla inne viskningar till dig
Hur du för mig till nästa nivå och du kastar dig bakåt
Och jag krälar efter, härskad av den där törsten som bara vi kan släcka




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-11 12:36



Bookmark and Share


    landetingenstans
åh<3
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP