Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krunkie

Jag är en junkie
Jag är
En lyckojunkie
Torskat dit på
Gamla minnen
Rotar runt i askfatet
Efter gammalt
Känslomeck
Hittar ett trasigt
pappershjärta
Och lite
Kärlekssmul
Binder ihop med
Kunde varit
Och njuter
Tills dagen
Blivit mindre ful




Fri vers (Fri form) av DaDakK
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-11 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK