Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just därför


Bara vi
händer inte så ofta
kanske just därför
det blir så fint

Bara vi
helt kravlöst
kanske just därför
det blir så fint




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-11 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP