Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens sista strömmar

 

Jag satt med ryggen

mot kvällens sista strömmar

drog in doften av liv

andades mina drömmar

under lövens sorl

 

Den ljumma

väntande lunden

stillnade i sitt skede

fylldes i stunden

av bäckens porl.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-12 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP