Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Särskrivningen är enligt "Nu ska vi sjunga" i sin ordning. Raden är ju från Z. Topelius' Videvisan.


Deklarationen


Deklarationen
solskens öga ser på dig
har åter bäring




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-12 16:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ingenting konstigt i det
liksom radioamatören väl vet
2015-04-13

  Ingrid Trolle
Rolig ordlek.
Visst har
solskensögat
bäring
2015-04-12

  Nanna X
tja,det är väl frågan om man får någon återbäring på deklarationen...
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP