Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett fönster






Jag såg en människa


Allt var så trasigt då



Ville slippa stå på tå




För en minut

Med oss två


I ett fönster såg jag dig gå

Ut över heden


Du finns dock i min vrå


I min spegel

Är vi två










Prosa av Carl Mikael Fäldt
Läst 211 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-13 21:44



Bookmark and Share


  HelenaW
Gillar denna sida av dina dikter.. Applåd! Håller med föregående talare, Trolskt!
2015-04-15

  bumerang
Trolskt i sin töckenskönhet
skimrar ett kärleksstråk.
Likt älvor som dansar
2015-04-14

  Fem hjärtan VIP
Vacker!
2015-04-14

  Bibbi VIP
Så fint.
2015-04-14

    ej medlem längre
Fint!
2015-04-14

    ej medlem längre
FIN
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt