Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maslows behovspyramid

Enligt Maslow måste våra grundläggande behov

av mat, kläder och tak över huvudet

först vara tillfredsställda innan annat kommer på tal

 

Sådant som

Trygghet

Kärlek och gemenskap

Uppskattning

Självförverkligande

 

För närvarande är jag glad

att jag varje dag kan äta mig mätt




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-14 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström