Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstråle

 

Så skönt du skiner från himmel blå
länge sedan vi såg på varann
så varmt det känns att stå där på tå
det känns nästan som jag brann

Har saknat din varma strålar
under vintern som har gått
och de vackra bilder som de målar
mot en sky i himmelsblått

Så fortsätt nu att länge lysa
och ge oss av din inre kraft
så ska jag sitta här och mysa
och njuta av min kalla saft


 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-14 11:17



Bookmark and Share


  louisegirl
Så fint..
Gillar!
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP