Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära

nära 
tätt intill 
du finns vareviga dag
mina tankar är hos dig
går ej en minut ska du veta
utan jag tänker på dig
utan att du finns i tankarna mina

aldrig
aldrig 
sviker jag dig
du underbara
fina
älskade 11 åring

du ska få det bra
du ska slippa ha det 
som du har det
nu 
här
idag

du ska få slippa höra
alla dessa lögner




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-14 23:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starka innerliga känslor!
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77