Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vandrar

du vandrar
ensam du tror
på livets motorväg
på stigar
krokiga
svåra att tyda

du ska veta
du är ej ensam
därute i världen
när du blickar upp
mot stjärnprydd himmel

allt du tänker
vandrar vidare
mot din alldeles egna galax
där dina tankar är i fred
får ro från de som vill dig ont

du vandrar
ensam du tror
på livets motorväg
på stigar
krokiga
svåra att tyda

änglarna finns där
följer dig sakta
varligt
försiktigt
håller ett vakande öga
över dig
mig
oss
de leder oss omärkligt nära
åt rätt håll
puffar dig lätt
strör änglastoff i ditt liv
så du ska veta
känna
deras närvaro




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-14 23:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat visst finns änglarna!
2015-04-25

    ej medlem längre
Det bor trygghet och värme i dina ord.
2015-04-15

  Marita Ohlquist VIP
En fin text till tröst!
2015-04-15

  Rise Little One
Tröstande saga!
2015-04-15

  Lars Hedlin
Skrivit med starka känslor
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77