Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt i allt

mitt i allt
där på livets motorväg
när allt känns som allra svårast
allra tuffast

då min vän
då ska du veta
att du orkar
ännu en bit

du har oanade krafter
djupt 
djupt 
rotade
som du ej visste om
men förnam du hade
i ett ögonblick
mitt i allt
vet om
att du kan allt
klarar allt




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-14 23:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och sant skaldat!
2015-04-25

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77