Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt min vilja ske.

Sol skänk ditt ljus till mig.

Hav ge mig sinnesro i takt med vågorna.

Natt, ge mig en ensam och tyst stund, när jag befinner mig i drömmarnas värld.

Livet, le mot mig då ingen annan gör det.

Gåtor, ta mig någon annanstans.

Drömmar, ta inte ner mig på jorden, låt mig sväva i det blå tills jag blir gammal och grå, ja då livet känns svårt och minnena kommer och går.

Då ska jag sova gott, med en allra sista dröm, som aldrig tar slut.




Fri vers av SmileOrCry
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-15 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SmileOrCry
SmileOrCry