Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden kan förvandla en. Bli det man hatar.


Förgiftat sinne.

Ros, du stack mig, ja du förgiftade mig tills mina ögon ej längre kunde se.
Du påminde mig om den smärta,
som hade lagt sig djupt inuti mitt hjärta.

Jag åt samma mat som grisar och svin äter,
jag tycktes inte förtjäna något bättre.
Ja, jag levde bland djuren, jag blev ett med naturen.

En sak är säker.
Jag är inte längre en människa.
Jag är ett rovdjur på jakt efter ett byte.




Fri vers (Fri form) av SmileOrCry
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-15 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SmileOrCry
SmileOrCry