Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till slut

 

När vi lämnar jordelivet
och vår ton har klingat ut
kan vi alltid känna tillit
fast vi vet att det är slut

Vi kan vila i hans ande
Vi kan vila i hans famn
Och vad som än händer
där är alltid en trygg hamn

För han finns där i vår skugga
i vårt hjärta likaså
när han talar bör vi lyssna
så att vi kan allt förstå

Så bara vila i hans ande
Bara vila i hans famn
låt det bli en lättsam resa
låt han föra dig i hamn

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-16 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP