Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Man har en tendens att fokusera på då och sen, utan att egentligen reflektera på vad då betydde, eller vilken effekt då har på nu, man glömmer också att man skapar sen och att sen faktiskt snart är nu, går förbi och snabbt blir till då. Så är nu en produkt av då, men egentligen hela tiden sen? Eller är allt nu?




Fri vers (Fri form) av naf
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-16 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

naf
naf