Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan

Som dom pratar
Som dom Skrattar
Som dom älskar
Som dom knullar
Som dom bråkar
Som dom hatar
Som dom dödar
Överras?




Fri vers (Fri form) av naf
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-16 20:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
män i skor

män är beklädda apor
kvinnor är gudinnor
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

naf
naf