Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndoms dröm

Tänk om allt var så enkelt som en barndoms dröm

Tänk om allt var så simpelt som en saga

Tänk om allt var så vackert som en tavla

Tänk om allt var så självklart som en dikt

Tänk om livet var en barndoms dröm




Fri vers (Fri form) av naf
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-19 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

naf
naf