Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svenska eller engelska?


kärlek

Låt mig lyssna till din andning, till dina hjärtslag,
Låt mig lära känna dina lungors takt, ditt hjärtas rytm

Let me listen to you breathing, to the beatings of your heart,
Let me get to know the rhythm of your lungs, the drum that is your heart.




Fri vers (Fri form) av naf
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-19 21:27



Bookmark and Share


  naf
Aaa, kände också att engelska varianten hade mer känsla. Tack för rättningen utav lungor. :)
2015-04-19

    virre
Felstavningen på lungor är en sån jag också skulle göra.

Men jag tycker också bättre om den Engelska för att "the drum that is your heart" är så mycket mer än hjärtas rytm,den har mer känsla i sig eller hur man ska uttrycka det.
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

naf
naf