Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oblivion

when oblivion is near
the rabbit hole will be there
never went away
just hid away
to bright to see
to close to me




Fri vers (Fri form) av naf
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-19 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

naf
naf