Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅREN HAR KOMMIT JAG JUBLAR AV GLÄDJE



Jag tog några vacklande steg
ut i moder jord

Du gav mig tillit till att en ny dag
var på väg

Jag gick på din grusiga väg och det knastra
sådär underbart

När våren slår ut i full blom och en hel täppa
med vitsippor fick jag se

Våren ger mig ett löfte om en sommar
men första vill jag uppleva våren

Jag titta upp bland träden där satt du
underbara lilla koltrast och bara
kvittrade

Det är då våren är som allra bäst
när den första humlan kom in i min ¨
lägenheten som katten jagade
då är det
vår

Det är då jag skriker mitt
vårskrik kom nu vår
jag vill uppleva dig så
mycket i hela mitt
hjärta och själ




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-17 00:38



Bookmark and Share


  Susa
Skicka in din dikt till vårtävlingen.
Den vinner säkert.
Lycka till!
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen