Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätta moln

Dagar som dessa
Då livet bara finns
Då ingen annan klagar
Man glömmer att man minns

Det är dagar som dessa
Då livet kan andas ut
Och man själv kan känna
Att det alltid finns ett slut




Bunden vers (Rim) av Emelie Hansen
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-17 09:35



Bookmark and Share


    Lars J
Bra diktat, och med rim också, tycker om!
2015-05-13

  Ronny Berk
bildrikt i text och foto; tycker om, ja !
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Hansen
Emelie Hansen