Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att tänka på hur man andas




förr behövde man inte ropa på kassörskan

den tiden hade många färger

på nåt sätt var livet enkelt då

man var liksom intresserad

nu har vi svalt en gas

för att vi bara ska finnas här och nu

och det går inte

det går bara inte

det finns ingenting

jag blir så glad över att mina föräldrar är döda

de finns




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-17 12:28



Bookmark and Share


  Gert Johansson
Glad i denna dikt, detta diktande! Innehållet, viljan kommer fram. Språket, orden drar sig undan, drar undan sig till förmån för sagan, det som sägs.
2015-04-18

  Nanna X
jag har nog tur för jag handlar i en ICA-butik där alla är vänliga och hjälpsamma.
2015-04-17

    ej medlem längre
Här är det fortfarande full service
How are you today?
What's your plans for the day?
What have you done today?
Etc
Min svenska kompis blev så irriterad på att frågor
De kallar mig även Darling
Det är både och tycker jag
Dels kultur där folk är mer pratsamma
Sen är det nog en affärspolicy som kanske inte direkt har med hjärtat att göra
Hur som är det kul när folk pratar med en
Jag vande mig och när jag kom hem på sem tyckte jag folk var så sura och ohjälpsamma

2015-04-17

  Daniel_78 VIP
svalt en gas. fin poesi detta.
2015-04-17

  Gunnar Hilén VIP
det fanns service...butikerna tyckte de ville ge service...en annan tid...det fanns hjärta
2015-04-17

  Nanna X
kan hålla med om att döda föräldrar är enklare att kommunicera med
och att nuet är en illusion
men varför man ska ropa på kassörskan fattar jag inte
det gör ingenting : )
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP